En Trend Yaz Egzersizleri Görsel
Sigorta
24.06.2019

Yaz ayları özellikle kadınlar için oldukça önemlidir. Çünkü yazı fit geçirmek isteyen ve huzurlu vakit geçirmek isteyen kadınlar egzersizlerine oldukça önem veriyorlar. Bu yüzden çeşitli etkinlikler yaparlar. Yaza fit girmenizi sağlayacak en trend yaz egzersizleri, 7 egzersizler ile yaza sağlıklı ve formda girin.

Yaz ayları özellikle kadınlar için oldukça önemlidir. Çünkü yazı fit geçirmek isteyen ve huzurlu vakit geçirmek isteyen kadınlar egzersizlerine oldukça önem veriyorlar. Bu yüzden çeşitli etkinlikler yaparlar. Yaza fit girmenizi sağlayacak en trend yaz egzersizleri, 7 egzersizler ile yaza sağlıklı ve formda girin.

1. Fonksiyonel Fitness

Bu egzersiz omurga kaslarınız da dahil tüm kaslarınızı çalıştıran bir egzersizdir. Bu egzersiz vücut ağırlığınızı kullanarak evde yapabileceğiniz bir antrenmandır. Dayanıklı, çevik bir yapıya kavuşmak, dengede durmak konusunda yol almak için yaz aylarında fonksiyonel egzersiz tercih edebilirsiniz.

Bu egzersiz omurga kaslarınız da dahil tüm kaslarınızı çalıştıran bir egzersizdir. Bu egzersiz vücut ağırlığınızı kullanarak evde yapabileceğiniz bir antrenmandır. Dayanıklı, çevik bir yapıya kavuşmak, dengede durmak konusunda yol almak için yaz aylarında fonksiyonel egzersiz tercih edebilirsiniz.

2. HIIT

High Instensity Interval Training olarak da adlandırılan bu egzersiz, yaz aylarında fit olmak isteyen, kısa sürede çok kalori yakmak isteyen kişiler için uygun bir egzersizdir. 30 dakika gibi kısa bir sürede minik dinlenme aralıklarıyla zamanı kısıtlı olanlar için iyi bir seçimdir.

High Instensity Interval Training olarak da adlandırılan bu egzersiz, yaz aylarında fit olmak isteyen, kısa sürede çok kalori yakmak isteyen kişiler için uygun bir egzersizdir. 30 dakika gibi kısa bir sürede minik dinlenme aralıklarıyla zamanı kısıtlı olanlar için iyi bir seçimdir.High InstensityInterval Training olarak da adlandırılan bu egzersiz, yaz aylarında fit olmak isteyen, kısa sürede çok kalori yakmak isteyen kişiler için uygun bir egzersizdir. 30 dakika gibi kısa bir sürede minik dinlenme aralıklarıyla zamanı kısıtlı olanlar için iyi bir seçimdir.

3. Grup Etkinlikleri

3. Grup Etkinlikleri3. Grup Etkinlikleri

Her zaman olduğu gibi yaz aylarında yapabileceğiniz egzersizler arasında grup etkinlikleri öne çıkıyor. Bu etkinliklerde bireysel motivasyonunuzu arttırarak bir eğitmen öncülüğünde hareketlerinizi doğru şekilde yönlendirebilirsiniz. Ayrıca olumlu bağlılık ve sosyalleşme konusunda da grup etkinlikler farklı seviyedeki insanların bir arada uyum içinde çalışmasını sağlamaktadır.

Her zaman olduğu gibi yaz aylarında yapabileceğiniz egzersizler arasında grup etkinlikleri öne çıkıyor. Bu etkinliklerde bireysel motivasyonunuzu arttırarak bir eğitmen öncülüğünde hareketlerinizi doğru şekilde yönlendirebilirsiniz. Ayrıca olumlu bağlılık ve sosyalleşme konusunda da grup etkinlikler farklı seviyedeki insanların bir arada uyum içinde çalışmasını sağlamaktadır.Her zaman olduğu gibi yaz aylarında yapabileceğiniz egzersizler arasında grup etkinlikleri öne çıkıyor. Bu etkinliklerde bireysel motivasyonunuzu arttırarak bir eğitmen öncülüğünde hareketlerinizi doğru şekilde yönlendirebilirsiniz. Ayrıca olumlu bağlılık ve sosyalleşme konusunda da grup etkinlikler farklı seviyedeki insanların bir arada uyum içinde çalışmasını sağlamaktadır.

4. Yoga

4. Yoga4. Yoga

Dünyadaki en etkili meditasyonlardan biri yogadır. Aynı zamanda egzersiz türü olan yoga, doğru şekilde nefes alıp verme tekniklerini öğrendiğiniz zihin dinginliğini yakalayacağınız bir egzersizdir. Yoga yapan kişiler vücut dengelerini sağlamanın yanında ruhsal ve fiziksel olarak de gelişebilirler. Bir disiplin olarak farklı uygulamaları olan yoga türlerin yaz aylarında trend bir etkinlik olmaya devam ediyor.

Dünyadaki en etkili meditasyonlardan biri yogadır. Aynı zamanda egzersiz türü olan yoga, doğru şekilde nefes alıp verme tekniklerini öğrendiğiniz zihin dinginliğini yakalayacağınız bir egzersizdir. Yoga yapan kişiler vücut dengelerini sağlamanın yanında ruhsal ve fiziksel olarak de gelişebilirler. Bir disiplin olarak farklı Dünyadaki en etkili meditasyonlardan biri yogadır. Aynı zamanda egzersiz türü olan yoga, doğru şekilde nefes alıp verme tekniklerini öğrendiğiniz zihin dinginliğini yakalayacağınız bir egzersizdir. Yoga yapan kişiler vücut dengelerini sağlamanın yanında ruhsal ve fiziksel olarak de gelişebilirler. Bir disiplin olarak farklı uygulamaları olan yoga türlerin yaz aylarında trend bir etkinlik olmaya devam ediyor.uygulamaları olan yoga türlerin yaz aylarında trend bir etkinlik olmaya devam ediyor.

5. Squat

5. Squat5. Squat

Squat hem kadınların hem de erkeklerin ağırlık çalışmalarında yapacağı temel egzersizlerden biridir. Bacak kaslarınızı geliştirmek, kalçanızı sıkılaştırmak ve daha fit bir görünüme sahip olmak için bu egzersizden yararlanabilirsiniz.

Squat hem kadınların hem de erkeklerin ağırlık çalışmalarında yapacağı temel egzersizlerden biridir. Bacak kaslarınızı geliştirmek, kalçanızı sıkılaştırmak ve daha fit bir görünüme sahip olmak için bu egzersizden yararlanabilirsiniz.Squat hem kadınların hem de erkeklerin ağırlık çalışmalarında yapacağı temel egzersizlerden biridir. Bacak kaslarınızı geliştirmek, kalçanızı sıkılaştırmak ve daha fit bir görünüme sahip olmak için bu egzersizden yararlanabilirsiniz.

6. Koşu

6. Koşu6. Koşu

Her zaman etkili bir egzersiz olan koşu en trend yaz egzersizleri arasına girmeyi başarıyor. Sizler de yaza fit girmek ve bu şekilde geçirmek için düzenli olarak koşu yapabilirsiniz.

Her zaman etkili bir egzersiz olan koşu en trend yaz egzersizleri arasına girmeyi başarıyor. Sizler de yaza fit girmek ve bu şekilde geçirmek için düzenli olarak koşu yapabilirsiniz.Her zaman etkili bir egzersiz olan koşu en trend yaz egzersizleri arasına girmeyi başarıyor. Sizler de yaza fit girmek ve bu şekilde geçirmek için düzenli olarak koşu yapabilirsiniz.

7. Plank

7. Plank7. Plank

Bu egzersiz statik bir yapıya sahiptir. Hareket etmenize gerek olmadan tek yapacağınız doğru pozisyonda durmaktır. Bu pozisyonda sizler dik durmaya çalışırsınız ve bu sırada kol, karın, sırt ve kalça kaslarınız çalışır. Yaz aylarında sıcak havalarda yapabileceğiniz en iyi egzersiz olabilir.

Bu egzersiz statik bir yapıya sahiptir. Hareket etmenize gerek olmadan tek yapacağınız doğru pozisyonda durmaktır. Bu pozisyonda sizler dik durmaya çalışırsınız ve bu sırada kol, karın, sırt ve kalça kaslarınız çalışır. Yaz aylarında sıcak havalarda yapabileceğiniz en iyi egzersiz olabilir.Bu egzersiz statik bir yapıya sahiptir. Hareket etmenize gerek olmadan tek yapacağınız doğru pozisyonda durmaktır. Bu pozisyonda sizler dik durmaya çalışırsınız ve bu sırada kol, karın, sırt ve kalça kaslarınız çalışır. Yaz aylarında sıcak havalarda yapabileceğiniz en iyi egzersiz olabilir.